Bestuur 2023-2024

CLS Bestuur 2022-2023

  • President: Furkan Kekil 

Hi! Ik ben Furkan, 22 jaar oud en ben sinds september bezig met de master Notarieel recht. Dit jaar mag ik de rol van President op me nemen. De afgelopen jaren ben ik actief geweest in commissies binnen verschillende verenigingen zoals de JSVU en Vevanos en heb ik op andere manieren kennis mogen maken met het recht in de praktijk. Vorig jaar besloot ik om een tussenjaar te nemen om op uitwisseling te gaan en een aantal stages te lopen. Hoewel ik breed geïnteresseerd ben, kwam ik tijdens de stages er al snel achter dat het ondernemingsrecht mij het meest aantrok. Het bezig zijn met complexe vraagstukken en het zoeken naar creatieve oplossingen maakt de ondernemer in me los.
Dit jaar hebben we een aantal leuke/interessante evenement op de planning staan. Heb je interesse in het ondernemingsrecht (of weet je het nog niet zeker) en wil je verder kennismaken met dit rechtsgebied in de praktijk? Kom dan langs bij een van onze activiteiten! We hopen jullie snel te zien!

  • Vice President: Noah van Putten 

Hi! Mijn naam is Noah van Putten. Ik ben 22 jaar oud en ik ben momenteel bezig met het afronden van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Dit jaar mag ik de Corporate Law Society vertegenwoordigen als Vice President. Naast dit dispuut ben ik dit jaar ook secretaris/penningmeester van de Legal Backpackcommissie bij de JSVU en ik heb vorig jaar de Praktijkdagcommissie vertegenwoordigd als commissaris Public Relations. Ik heb een bijzondere interesse in het ondernemingsrecht en ga om die reden aankomend jaar beginnen met de master onderneming en recht hier in Utrecht. Ik kan ten zeerste aanraden om lid te worden van de CLS als je affiniteit hebt met het ondernemingsrecht! Ik hoop vele van jullie te zien bij onze evenementen dit jaar! 

  • Commissioner Promotions and External Affairs: Danil Cherbakov

Hallo beste lezer! Mijn naam is Danil, ik ben 24 jaar en woonachtig in de prachtige hoofdstad van Nederland. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Voordat ik was begonnen aan mijn huidige studie, studeerde ik Human Resource Management. Al snel ontdekte ik dat ik rechten – het arbeidsrecht en ondernemingsrecht in het bijzonder – veel interessanter vind. Tijdens mijn stages bij advocatenkantoren heeft dit gevoel zich onverminderd versterkt, en zo is mijn passie voor het recht gegroeid. Na actief te zijn geweest binnen een commissie bij de JSVU en deel te hebben genomen aan de activiteiten van de CLS, was het geen onlogische keuze om het stokje van het vorige CLS bestuur over te nemen. Het komende jaar zal ik de functies ‘Commissioner of External Affairs’ en ‘Commissioner Promotions’ met veel toewijding en enthousiasme vervullen. Mocht je vragen hebben aan mij over het dispuut of ondernemingsrecht, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik hoop je te zien bij onze eerstvolgende activiteit.

PwC
Meijburg & Co
background image
Inloggenclose