Bestuur 2022-2023

CLS Bestuur 2022-2023

  • President: Martijn Filius

Hola! Mijn naam is Martijn, 23 jaar oud en op dit moment ben ik bezig met mijn laatste bachelorjaar Rechtsgeleerdheid aan de UU. Voordat ik besloot om naar Utrecht te komen studeerde ik al recht en economie aan het University College Roosevelt in Middelburg. Dat is inmiddels afgelopen, en ben ik naar Utrecht verhuisd om de studie af te ronden. Ik ben altijd al erg actief geweest in allerlei besturen, disputen en organisaties, ik denk omdat ik niet zo goed stil kan zitten. Een jaar bij de CLS mag ik daar nu ook aan toevoegen! Het leuke aan de CLS vind ik dat het precies in mijn straatje ligt voor wat betreft mijn voorkeur in rechtsgebied. Ondernemers te kunnen helpen met de perikelen van hun bedrijf lijkt me echt enorm gaaf! Dat komt wellicht ook omdat mijn ouders ook ondernemen, waardoor ik vaak de colleges uit de studie toepas op hun zaak. Het is echt ontzettend aan te raden om je bij de CLS aan te sluiten als je interesse hebt in het ondernemingsrecht. Lid zijn van de CLS betekent immers een verbreding van je netwerk en brengt je in aanraking met juridische vraagstukken die ook echt in de praktijk spelen, iets waar de studie soms in achterloopt. Schrijf je dus vooral in!

  • Vice President: Lennart Makkink

Hi! Ik ben Lennart en ik mag dit jaar de Corporate Law Society vertegenwoordigen als Vice President. Ik ben 22 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Vorig jaar heb ik de bachelor Economics and Business Economics afgerond en terwijl ik die opleiding volgde heb ik ook een aantal commissies gedaan bij de studievereniging ECU'92. Ondanks dat ik nog in de bachelorfase zit, trekt het ondernemingsrecht mij erg aan omdat er veel raakvlakken zijn tussen het recht en (financiële) economie. Als Vice President ondersteun ik Martijn in de gang van zaken en neem ik de secretariële verantwoordelijkheden binnen de Corporate Law Society op me. Als je interesse hebt in het ondernemingsrecht en graag wat van het ondernemingsrecht in de praktijk wil zien, sluit je dan vooral aan bij een van onze evenementen dit jaar. Hopelijk tot snel!

  • Commissioner of External Affairs: Pien Lunshof

 Hoi! Ik ben Pien, 22 jaar oud en ik volg momenteel de master Onderneming en Recht in Utrecht. Binnen deze master heb ik gekozen voor de track Arbeid en Onderneming, omdat ik de rechtsgebieden ondernemingsrecht en arbeidsrecht heel interessant vind en deze veel raakvlakken hebben. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar evenementen te organiseren samen met de rest van het CLS-bestuur! Samen met Martijn, Lennart en Justus hebben wij de aankomende tijd een aantal interessante inhoudelijke evenementen op de planning staan. Wij hopen jullie snel te zien bij onze activiteiten!

  • Commissioner Promotions: Justus Chel

Hi beste lezer! Mijn naam is Justus en dit jaar ben ik als commissaris promotie verantwoordelijk voor het aan de man brengen van activiteiten van de CLS. Ik ben 23 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn bachelor. Ik ben reeds in meerdere commissies van de JSVU actief geweest en hiernaast doe ik commissies aan bij Veritas en URIOS én doe ik een bestuursjaar bij het AHC. Ik loop dit jaar verder een stage bij het Gerechtshof Den Haag, dus je merkt wel dat ik een bezig bijtje ben. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn jaarclub en vrienden te vinden én reis ik veel door het land op en neer. Ik zweer bij foute hitjes en discomuziek en ik ben niet vies van een (vriendelijk) borreltje. Ik werk dit jaar met een team van heuse toppers samen om mooie activiteiten op touw te zetten, dus ik heb er al het vertrouwen in dat we dit jaar grootse bezoeken en workshops kunnen en zullen faciliteren.

PwC
Meijburg & Co
background image
Inloggenclose