Inschrijven

De Corporate Law Society is een dispuut van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU). Met ingang van 1 september 2016 is het lidmaatschap van de JSVU een vereiste voor inschrijving bij de Corporate Law Society. De jaarlijkse contributie van de JSVU bedraagt €13,50. Een lid van de Corporate Law Society blijft contributieplichtig bij de JSVU tot wederopzegging. Het opzeggen van het lidmaatschap verloopt via de JSVU en dient per collegejaar voor 1 september te geschieden. Kijk voor meer informatie over opzeggen hier

Ben je derdejaars bachelor- of masterstudent en heb je een bijzondere interesse in het ondernemingsrecht? Meld je dan nu aan bij de Corporate Law Society!

Persoonlijke gegevens
Geslacht: Vrouw Man
Voorletters:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
Geboortedatum:
Straat:
Huisnummer:
Toevoeging:
Postcode:
Plaats:
Land:
Mobiel:
E-mail:
Rekeningnummer:
Opleiding
Universiteit: 
Fase van de studie: 
Indien master, welke richting?
Studentnummer: 
Validatie
Code: code *

Voorwaarden

Hierbij verklaar ik dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.
Indien ik niet eerder een machtiging tot het afschrijven van het lidmaatschapsgeld van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht heb afgegeven, machtig ik de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht tot een jaarlijkse afschrijving van het geld voor het lidmaatschap ter hoogte van €13,50 naar het IBAN-nummer: NL22 RABO 0394698673.

Tevens geef ik de Corporate Law Society hierbij toestemming om enkel voor interne doeleinden gebruik te maken van mijn e-mailadres, telefoon- en andere gegevens.