Masterclass Simmons & Simmons

Dit jaar voor het eerst presenteert de Corporate Law Society in samenwerking met de Universiteit Utrecht de Masterclass Ondernemingsrecht!
In het kader van het vak Vennootschappen- en Rechtspersonenrecht worden er drie bijeenkomsten, georganiseerd waarin er dieper wordt ingegaan op drie verschillende onderwerpen uit het ondernemingsrecht door vooraanstaande sprekers uit de praktijk. Aan de hand van de onderwerpen Corporate Governance, Corporate Litigation en M&A zal jij op een uitdagende wijze meer te weten komen over de ondernemingsrechtelijke praktijk. 
Ben jij er zeker van dat het ondernemingsrecht iets voor jou is, wil je je kennis vast verdiepen en jezelf onderscheiden of ben je juist benieuwd wat het ondernemingsrecht allemaal te bieden heeft? Dan is deze Masterclass Ondernemingsrecht iets voor jou! Let op: er kunnen maximaal 25 studenten deelnemen aan de Masterclass. Indien er meer dan 25 aanmeldingen zijn zal er een selectie plaatsvinden.
De drie bijeenkomsten zullen plaatsvinden op:
Vrijdag 29 maart 2019 - 11:00-12:45 (KNG80 -006) - Corporate Governance;
Vrijdag 5 april 2019     - 11:00-12:45 (KNG80 -006) - Corporate Litigation; en
Vrijdag 12 april 2019   - 11:00-12:45 (KNG80 -006) - Mergers & Acquisitions (M&A). Governance;
Enthousiast geworden? Aanmelden kan door een mail te sturen naar cls@jsvu.nl met je naam en e-mailadres. Ook voor meer vragen over de Masterclass kan je terecht bij bovenstaand e-mailadres.
We zien jullie aanmelding graag tegemoet!